AutoPan
Motorized panhead

Ny produkt för VR-fotografering,

AutoPan panoreringshuvud är en mycket nyttig apparat för dig som arbetar eller vill arbeta professionellt med VR.

Med AutoPan kan du avsevärt förenkla fotograferandet av dina VR bilder. Med inbyggt batteri och möjligheter att programmera både direkt på AutoPan och via RS232 blir VR -foto ett rent nöje.

Montera AutoPan med kamera på ditt stativ, tryck på ON ställ in antal bilder per varv, och kör.

AutoPan kan programmeras från 1 till 2400 steg per 360° via RS232 och från 1 till 99 steg direkt på lådan och är mycket exakt. Felmarginalen är mindre än 0.15°.

Läs mer på produktbladet .

GSAnet Banner Swap

English please.

 

Du har hittat fram till MultiTeknik. Vi är ett företag beläget på NorrMälarstrand i Stockholm. Vår verksamhet är i huvudsak IT-teknik och multimedia, ett mycket populärt arbetsområde i dessa dagar. Läs gärna vidare om oss, våra projekt och kundrelationer.

QuickTimeVR, alltid lika kul. Vi har arbetat med VR sedan starten för ett par år sedan och har defenitivt inte tröttnat än. Bland våra kunder finns både konferensanläggningar och Telia med SvenskBilweb. Här finns också plats för nya idéer och det tycker vi är väldigt roligt läs mera om vår egen produkt AutoPan här intill.

Bilden till höger är sammanställd av 18 still- bilder tagna på Dramaten i Sthlm. se mer på vår VR- sida.

 

CD och internet -produktion är andra områden vi arbetar inom, gärna i kombination med databashantering. I samarbete med AjourData i Hällekis har t.ex. BilGuiden CDr producerats för Telia '96 - '97, ViewConf CDr och ProConf söksystem för konferens- anläggningar på internet '95 - '97 för StoCom AB (tidningen KonferensVärlden), LFTP's (Landstingens Fond för Teknikupphandling och Produktutveckling) web-site m.m. Vi driver också en egen web-server sedan '95 tillsammans med SSR Stagelight i Sthlm., här hittar du bl.a Backstage World , StoCom m.m.

 

 

Vi finns på Fotomässan i Göteborg 16 - 19 oktober '97.
Vi deltar på det digitala torget i samarbete med
Kameradoktorn och YFO, välkommen att träffa
oss och se mer om AutoPan och VR -foto.